Početna

Kožne bolesti

Dijagnostika

Estetska dermatologija

Česta pitanja 1

Slike prije/poslije

Kontakt

 

Spolne bolesti

Terapija

Laserski tretmani

Česta pitanja 2

Cjenik

Novosti

Adresa: Riva Boduli 7 (prvi kat), 51000 Rijeka, Google Maps  Kontakt: tel. (051) 312 028, mob. 099 2466 857, teo.manestar.blazic@ri.t-com.hr 
Radno vrijeme : ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak 10.00-20.00, srijeda i subota po dogovoru
HR I UK

 

NAPOMENA – primamo samo naručene pacijente

 

Ordinacija

neće

raditi

od

29.12.2022.

do

8.1.2023.

Pregled madeža
Dermatoskopija
HIFU
Vectra H1
Botox/Botoks
Kemijski piling
PRP

 

 

3D kamera

Vectra H1

PRVA U HRVATSKOJ I REGIJI

 

Kada se odlučite na određeni tretman ili estetski zahvat teško si je predočiti kako će te izgledati nakon tretmana i što je najvažnije hoće li Vam se sviđati konačni rezultat.

Sada je to značajno jednostavnije jer postoje 3D kamere koje Vam mogu dočarati kako bi te mogli izgledati nakon estetskog tretmana.

Jedna od tih 3D kamera je Vectra H1. To je profesionalna medicinska 3D kamera koja se u dermatologiji i kirurgiji  najčešće koristi za analizu lica i vrata te planiranje estetskih tretmana. Osim lica i vrata može se koristiti i za druge dijelove tijela.

Pomoću 3D kamere visoke razlučivosti i naprednog računalnog programa za samo nekoliko minuta dobije se 3D slika lica i vrata.

 

vectraH1-1

Iz dobivene slike može se vidjeti detaljno oblika lica i vrata. Dobivena 3D slika može se koristiti za planiranje i praćenje rezultata estetskih tretmana i zahvata kao što su injekcije hijalurona i Botox-a, tretmani laserom, HIFU tretmani, nekirurškog uklanjanja masnog tkiva, kemijski piling, nekirurško zatezanje kože, nekirurška korekcija nosa....

vectraH1-2

Osim 3D analize, kamera prepoznaje crvene i smeđe površine kože na licu, vratu, dekolteu, nogama i rukama. To omogućuje analizu stanja kože kao što je crvenilo na koži lica koje nastaje kao posljedica rozaceje i starenja kože. Mogu se bolje vidjeti i analizirati sunčane i staračke pjege, melazma i drugi poremećaji boje kože.

vectraH1-3

Osim za planiranje, 3D slika koristi se i za praćenje rezultata zahvata, a to je posebno važno kada je potrebno više tretmana za postignuti željeni rezultat. Na taj način može se objektivno vidjeti i procijeniti postignuti napredak - Primjer simulacije zahvata - prije i poslije tretmana (popunjavanje podočnjaka hijaluronom, uklanjanje pjega i zaglađivanje kože frakcijskim CO2 laserom)

vectraH1-4

U slučaju da Vam nije potreban tretman ili još niste spremi za neki zahvat, pohranjena 3D slika može se koristiti kao "suvenir". Ako se nakon nekoliko godina zaželite izgledati mlađe "stara" slika omogućuje uvid u promjene na licu i vratu koje su nastale tijekom mjeseci i godina. Ta slika će biti korisna za planiranje tretmana i zahvata jer svako lice je specifično i promjene koje nastaju zbog starenja ili promjena tjelesne težine specifične su za svaku osobu.

Postupak

Cijeli postupak slikanja, analize i željene korekcije obavlja se isti dan u roku od deset do trideset minuta. Nakon slikanja računalo stvori 3D sliku. Na velikom ekranu vidjeti će te 3D sliku i odmah možete reći što želite ukloniti ili promijeniti a liječnik specijalist objasniti će Vam što se može učiniti, na koji način se to može postignuti i savjetovati će Vas o različitim tretmanima i zahvatima. Na ekranu možete odmah vidjeti kako bi lice i vrat mogli izgledati kada se uklone pjege, kapilare, crvenilo, bore, podočnjaci, povećaju jagodice, popune obrazi, smanje nazolabijalne brazde, poveća brada, smanji podbradak ili učini neka druga korekcija. Na kraju, pomoću animacije možete odmah vidjeti razliku između početnog stanja i mogućeg konačnog rezultata.

 

* Napomena: Rezultati dobiveni računalnim programom služe samo za planiranje i predviđanje mogućih rezultata tretmana. Stvarni rezultati mogu se u razlikovati od predviđenih željenih rezultata.

 

Stranica obnovljena 29. listopada  2022.