Početna

Kožne bolesti

Dijagnostika

Estetska dermatologija

Česta pitanja 1

Slike prije/poslije

Kontakt

 

Spolne bolesti

Terapija

Laserski tretmani

Česta pitanja 2

Cjenik

Novosti

Adresa: Riva Boduli 7 (prvi kat), 51000 Rijeka, Google Maps  Kontakt: tel. (051) 312 028, mob. 099 2466 857, teo.manestar.blazic@ri.t-com.hr 
Ljetno radno vrijeme: ponedjeljak, četvrtak 10.00-20.00
HR I UK

 

NAPOMENA – primamo samo naručene pacijente

 

 

LJETNO RADNO VRIJEME

(lipanj, srpanj, kolovoz)

ponedjeljak i čevtrtak

10.00-20.00

 i po dogovoru

 

Pregled madeža
Dermatoskopija
HIFU
Vectra H1
 

 

 

POMLAĐIVANJE RUKU

  HIJALURONSKA KISELINA

  S godinama gubi se potkožno tkivo na rukama, a koža polako gubi elastičnost. Zbog gubitka potkožnog tkiva sve više vide se vene i kosti. Dodatno, zbog gubitka elastičnosti koža se nabora. Konačni rezultat je vidljivo starenje ruku. Taj proces se primjeti već oko 40.godine života, a kod nekoga je izražen tek nakon 60. godine života (genetski faktori, UV zrake, djelovanje raznih kemikalija...). Redovito njegovanje kože i zaštita od UV zraka je važno za održavanje elastičnosti kože, ali gubitak potkožnog tkiva je teško izbjeći. Danas postoje dvije metode koje se koriste za vraćanje volumena rukama: injekcije hijaluronske kiseline i presađivanje vlastitog masnog tkiva.

  Prije početka tretmana hijaluronskom kiselinom na kožu se namaže anestetska krema. Nakon toga, u i ispod kože ubrizgava se hijaluronska kiselina. Na taj način dobiva se dvostruki efekt – vraćanje volumena i hidratacija kože (elastičnost kože). Cijeli postupak, uključujući anesteziju, traje oko 45 minuta. Rezultati su vidljivi nakon nekoliko dana. Hijaluronska kiselina je sastavni dio kože i polako se razgradi te je potrebno ponavljati tretman svakih 6-12 mjeseci.

  FRAKCIJSKI CO2 LASER

  KEMIJSKI PILING

  IPL

  SKLEROZACIJA

   

 

starenje ruke
hijaluronska ruke

Stranica obnovljena 7. lipnja 2022.