Početna

Kožne bolesti

Dijagnostika

Estetska dermatologija

Česta pitanja 1

Slike prije/poslije

Kontakt

 

Spolne bolesti

Terapija

Laserski tretmani

Česta pitanja 2

Cjenik

Novosti

Adresa: Riva Boduli 7 (prvi kat), 51000 Rijeka, Google Maps  Kontakt: tel. (051) 312 028, mob. 099 2466 857, teo.manestar.blazic@ri.t-com.hr 
Radno vrijeme : ponedjeljak, utorak, četvrtak, petak 10.00-20.00, srijeda i subota po dogovoru
HR I UK

 

NAPOMENA – primamo samo naručene pacijente

 

Ordinacija

neće

raditi

od

29.12.2022.

do

8.1.2023.

Pregled madeža
Dermatoskopija
HIFU
Vectra H1
Botox/Botoks
Kemijski piling
PRP

 

 

 

PRVI U HRVATSKOJ

HIFU

nova metoda zatezanja kože i

uklanjanje viška masnog tkiva

u samo jednom tretmanu!!!

 

HIFU (engl. High Intensity Focused Ultrasound) je najnovija ne-kirurška i ne-invazivna metoda zatezanja kože i uklanjanja viška masnog tkiva. To je medicinski postupak koji koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta. To je jedna od najnovijih i najnaprednijih tehnologija u estetskoj i korektivnoj medicini. Rezultati se postižu i nakon samo jednog tretmana. Učinkovitost HIFU tretmana dokazana je brojnim kliničkim studijama. HIFU tretman može Vam pomoći u postizanju rezultata koji su do prije nekoliko godina bili mogući samo kirurškim zahvatima.

Kako djeluje na kožu i potkožno tkivo?

Ultrazvučna energija djeluje na dublje slojeve kože i na potkožno tkivo - slojeve koji podržavaju kožu (SMAS) i na masno tkivo. HIFU izaziva naglo i kratkotrajno zagrijavanje tkiva na oko 60-70°C. Kada se ciljano djeluje na kožu stimuliraju se stanice, proizvodnja novih kolagenih i elastičnih vlakana i pomlađivanje tkiva. Konačni rezultat je zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, trbuha ili nekog drugog dijela tijela. Kada se ultrazvučnom energijom djeluje na masno tkivo izaziva se oštećenje masnih stanica. Rezultat takvog tretmana je postupno uklanjanje viška masnog tkiva ili smanjenje celulita.

Kome je namijenjen ovaj tretman?

Pogodan je za sve osobe koje žele održati mladoliki izgled ili ukloniti male viškove masnog tkiva. Preporuča se svima koji žele usporiti nastanak znakova starenje ili ukloniti postojeće znakove starenja. HIFU tretmani najčešće se preporučuju osobama u dobi od 30-60 godina. Također je namijenjen za sve dobne skupine koje žele oblikovati tijelo – uklanjanje viška masnog tkiva na trbuhu, nogama ili rukama, zatezanje kože na raznim dijelovima tijela. Tretman je pogodan i za osobe koje žele produžiti učinke kirurškog "liftinga".

Za što se sve koriste HIFU tretmani?

HIFU tretmani se koriste za zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, trbuha, podizanju obrva, uklanjanje viška masnog tkiva na trbuhu i nogama, uklanjanju podbratka, smanjenju celulita...

Kako izgleda tretman?

Postupak traje 20-90 minuta (ovisno o tretiranom  području). Tijekom tretmana najčešće se osjeti peckanje, osjećaj topline i zatezanje kože.

Koliko traje oporavak?

Gotovo da nema oporavka. Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima. Ponekad se može pojaviti crvenilo kože i blaga oteklina koji najčešće nestaju unutar nekoliko minuta ili sati.

Može li se provesti tretman i tijekom ljeta?

Da.

Kada se vide rezultati?

Rezultati se vide nakon 2-3 mjeseca.

Koliko tretmana je potrebno?

Obično je dovoljan jedan tretman. Ponekad za postignuti željene rezultate potrebna su dva do tri tretmana.

Koliko traju rezultati?

Postignuti rezultati mogu trajati nekoliko godina - ovisno o vrsti tretmana, dobi i stanju kože.

 

 

hifu lice 1 hifu masno tkivo
HIFU 3
hifu lice 2
HIFU 2
HIFU 1

Stranica obnovljena 29. listopada  2022.